Puuha-Pete

Tuotteet

Edustamme vain tarkoin valikoituja merkkejä, joita itsekin käytämme päivittäin. Tutustu tarkemmin valmistajien sivuilla oleviin tuotteisiin ja ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Annamme mielellään lisätietoja ja kerromme lisää saatavuudesta, hinnoista ja tarjouksista! Palvelemme kokemuksella niin yksittäisiä kuluttajia, seuroja, joukkueita kuin yrityksiäkin.

Lenz Tuotteet

Lenz mallistosta saatavilla mm. lämmittäviä vaatteita, teknisiä urheiluvaatteita, merinosoftec-aluskerrastoja, kompressio sukkia ja –säärystimiä sekä kulutusta kestäviä urheilu- ja arkisukkia. Vaatteissa käytettävän teknisen materiaalin nopea kosteudensiirtokyky tasapainottaa urheilusuorituksen aikana kehon lämpötilavaihteluja. Käyttömukavuuden takaavat kehon mukaiset leikkaukset ja huomaamattomat saumat. Kankaaseen sisäänrakennettu SEP-sidos takaa optimaalisen tuen lihaksille. Lenzin laatuun luottavat myös Itävallan olympiajoukkue ja Liechensteinin hiihtoliitto. Innovatiivisen Lenzin tuotteet toimivat erinomaisesti vaihtelevissa Suomen olosuhteissakin!

Katso koko valikoima alla olevasta painikkeesta:Cross Adventure

Cross Adventurin ulkoilujalkineet soveltuvat niin luonnossa kulkemiseen kuin kaupunkitreeneihinkin. Talven liukkailla ja jääpintaisilla teillä ja poluilla Crossadventurin nastakengät takaavat parhaimman pidon turvaksesi. Kävely- ja retkeilysauvat tuovat liikkumiseen lisätehoa ja kätevässä Crossadventuren sporttikassissa kulkevat kamppeesi vaivattomasti mukanasi. Suomalaisille suunniteltuja tuotteita Suomen olosuhteisiin!

Katso koko valikoima alla olevasta linkistä.Husky

Kotimainen Pohjois-Suomessa toimiva Husky valmistaa liikkujille pehmeitä merinovillaisia pipoja, huiveja, pantoja ja säärystimiä niin urbaanille kuin luonnossakin liikkujalle. Design-osaaminen sekä yli 30 vuoden kokemus pipojen valmistuksesta ja kehittämisestä arktisiin olosuhteisiin takaavat tuotteiden toimivuuden eri tilanteissa. Värikkäästä mallistosta voit valita mieleisesi, juuri omaan tyyliisi sopivan pipon tupsuilla tai ilman. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki. Ostamalla tuet 100% kotimaista, vastuullista valmistajaa!